Tog simulator fra Steam

Akkurat for deg som liker å reise med tog og som kanskje kunne tenke deg å kjøre tog selv, så har Steam utviklet en togsimulator. Togsimulatoren lar deg kjøre togene på kjente strekninger rundt om i verden med sanne utfordringer på skinnene og naturtro klima underveis.

Unik London transport

Du kan boltre deg i og utenfor London med LU 1938 Tube Stock, GWR 5700 Class, Mk2 vogner og BR standard. Simulatoren tar deg med til scenarioer som Red Line, Old Breed og St Paul’s. London har en lang toghistorie og med sine fire hovedstasjoner så knytter togene by og land sammen. I denne simulatoren kan du bli med og se om du finner frem i det nøye planlagte rutenettet. Nettopp det at simulatoren tar med detaljer som helikopterlyden til BR Class 20 No 20142 til London Transport Heritage Collection, er prikken over i-en for en togentusiast. Sammenligner du simulatoren med de andre togene, så vil du finne flere slike naturtroe, flotte detaljer som gjør denne simulatoren unik.

Nedlastbare simulatorer

Når du først har lastet ned simulatoren, så er det flere spennende ruter og scenarioer som du kan laste ned for å bruke i simulatoren. Her er flere kjente linjer fra Storbritannia som Southern line, South Wales Coastal, North Jersey Coast Line og London – Gillingham Route, og andre spennende europeiske toglinjer. Her er Munich – Rosenheim Route, Munich – Garmisch – Partenkirchen Route, Marseille – Avignon. Bare for å nevne noen. Du kan også reise til San Diego og Wakayama & Sakurai Lines.

Spektakulær utsikt

Noen av rutene som du kan laste ned, har så flott utsikt at bare det kan være grunn nok til å prøve simulatoren i seg selv. Ta for eksempel Albula Line som går fra St. Moritz til Thusis. Dette er en rute som er spekket med vakker natur og nydelige byggverk. Her får du se ingeniørkunst i form av flotte broer som passer perfekt inn i store fjell med fosser, elver og vann. Simulatoren er såpass bra på detaljene at om du reiser dit i ditt virkelige liv, så vil du kjenne deg igjen. Og, slik det er på alle rutene, prøver du å kjøre toget i simulatoren først, så vil du kjenne deg godt igjen om du reiser dit selv. Steam utvikler stadig nye ruter og scenarioer for togsimulatoren og etter at du har blitt godt kjent med din yndlingsrute, så kan det være at du finner en ny.